Het Jubileumteam

 

Heb je vragen over het jubileum heb je leuke ideeën, een sponsor of wil je als vrijwilliger meehelpen, aarzel niet, maar spreek één van onze teamleden aan. Hieronder lees je wie wij zijn en wat wij (o.a.) doen!

Miranda Offermans

Mag ik aan u voorstellen: de jubileumcommissie 2020!

In 2020 bestaat SV Conventus namelijk alweer 15 jaar. SV Conventus bestaat uit 2 samengevoegde verenigingen.  Korfbalvereniging Zwijndrecht is 50 jaar geleden opgericht en handbalvereniging Walburg '75 is 45 jaar geleden opgericht. Alle reden voor een feestje dus. De bedoeling is dat we het hele jaar door verschillende activiteiten gaan organiseren. Voor alle leden en ook voor oud-leden. Het is ook dit keer weer gelukt om enthousiaste mensen in de jubileumcommissie plaats te laten nemen. Hieronder stellen zij zich aan u voor. Heeft u vragen of wilt u in het komend jaar helpen bij een of meerdere activiteiten, laat het ons weten en houd deze website en de berichtgeving op social media in de gaten. Samen maken we er een mooi jubileumjaar van!

 

Miranda Offermans

Luuk van de Pol

Hoi allemaal!
 

Mijn naam is Luuk en ik ga aankomend jaar helpen het jubileum jaar te organiseren! Ik ga dit doen
omdat ik hier al korfbal sinds ik kan lopen en natuurlijk omdat het superleuk is om een feestje te
bouwen! Wij hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij, en dan zien we jullie graag terug bij de
jubileumactiviteiten!

Groet,

Luuk

Niels van Iwaarden en Borjana Lubomirov

Hi allemaal, de "Brabo's" hier!

Ik ben ‘Nieuwe Niels’, sinds vorig jaar lid bij Conventus. Ik korfbal al sinds ik kan lopen, en na gespeeld te hebben bij Fortis (Oost-Souburg), Roak (Brussel) , SKV Melmac (Tilburg) en Sperwers (Rotterdam) ben ik nu in Zwijndrecht beland! Er werd mij gevraagd om mee te helpen met het jubileum van aankomend jaar, en een goed feestje sla ik natuurlijk niet over! Binnen de commissie zal ik bezig houden met de sponsoring en we gaan er uiteraard een mooi jaar van maken!

En ik ben Borjana, vorig jaar met Niels meegekomen naar Conventus, nadat ik eerder bij Sperwers heb gekorfbald in Rotterdam en tijdens mijn studententijd bij Melmac in Tilburg. Ik heb helaas maar één jaar bij Conventus gespeeld.. mijn drukke baan en de reisafstand werden een beetje te veel om door te gaan, maar ik hoop nu via deze weg betrokken te blijven bij de club en mijn steentje bij te dragen aan een mooi jubileumjaar!  Ik zal mij met name bezig houden met de website en communicatie, dus mocht je input hebben, je weet me te vinden langs de lijn (of klop even bij Niels aan, als 't goed is, komt het dan ook bij mij terecht)!

Ilona Schreuders

Ik ben Ilona en ben inmiddels 29 jaar lid. Bij het 10-jarige jubileum heb ik ook meegeholpen met de organisatie. Dit zijn leuke dingen om te doen en je probeert voor iedereen er een mooi jubileum van te maken. Vorige keer hebben wij het in een weekend gedaan en nu gaan we er een heel jaar aan besteden met leuke activiteiten. Ben je hier benieuwd naar, hou dan onze website en sociale media in de gaten!!!

 

Groetjes Ilona 

Connie van der Hoorn

Hallo, mijn naam is Connie van der Hoorn! Voorzitter van de kantinecommissie van Conventus.

Al vanaf 2000 ben ik betrokken bij ons cluppie. In dat jaar ben ik begonnen met handballen en naast het sporten waren er diverse vrijwilligerstaken beschikbaar. Omdat mijn zoon ook graag wilde gaan handballen zijn we dat jaar gestart met het opzetten van de jeugd en ben ik  dat jeugdteam gaan begeleiden. Vervolgens heb ik de opleiding jeugdtrainer gedaan en nog steeds geef ik training aan de jeugd. Daarnaast ook een paar jaar de dames senioren getraind en gecoacht. Verder sta ik al bijna 20 jaar achter de bar en help ik jaarlijks met de organisatie van de afsluitweekenden. Ook bij het kranten ophalen ben ik al die tijd al betrokken. Vroeger hadden we een container staan waar iedereen het oud papier kon “doneren”. Tegenwoordig komen we het ophalen in de wijken. Inmiddels ook al weer wat jaartjes binnen het bestuur aanwezig als voorzitter van de kantine commissie. Uiteindelijk blijkt dat ik in 20 jaar best veel heb betekend voor de club en vandaar dat ik mij dit jaar heb aangesloten bij de jubileumcommissie.

 

Ik hoop dat we er een fantastisch jaar van kunnen gaan maken!

Cisca Batenburg

Hallo allemaal,

Mijn naam is Cisca Batenburg, 47 jaar jong, getrouwd met Patrick en moeder van 2 leuke kids.
Mijn kinderen handballen beiden bij SV Conventus, mijn zoon (Mats) bij de C en mijn dochter (Fé) bij
de E, en zo ben ik ook bij de club betrokken geraakt. Sinds 2018 ben ik lid van de JAC (Jeugd Activiteiten Commissie) en in het verlengde hiervan nu dus ook van de Jubileumcommissie. Ik vind het leuk om met de JAC activiteiten voor de jeugd te organiseren en ze hiermee wat extra’s te bieden buiten het handballen of korfballen wat ze bij de
club doen. Vorig seizoen hebben we een aantal leuke activiteiten kunnen organiseren (o.a. de
Halloween-spooktocht, de Escaperoom en natuurlijk de seizoenafsluiting) waar we veel positieve
reacties op hebben gekregen. Met het jubileum in zicht alle reden dus om hier dit seizoen nog een
schepje bovenop te doen!

 

Mocht je nog leuke ideeën hebben voor de JAC òf de jubileumcommissie, spreek me dan gerust even
aan!

Cisca

Danny van Antwerpen

Hoi allemaal!

Ik ben Danny ben 22 jaar oud en speel momenteel in de selectie van SV Conventus. Ik ben op mijn 4e begonnen bij KVZ Zwijndrecht en mee gegaan naar SV Conventus. Ik heb anderhalf jaar in de JAC gezeten en heb verschillende jeugdteams training gegeven (momenteel trainer van de C). Ook ben ik de spelleiding van het jeugdkamp. Omdat ik dus een echt verenigingsmens ben en al meerdere jaren betrokken ben bij de club, ben ik gevraagd om een handje te helpen bij het jubileum. Ik heb er super veel zin in, en zie jullie bij de Jubileumfeesten en anders op de club!

Groetjes,

Danny

Elaine Niesing

Hoi allemaal!

 

Ik ben Elaine Niesing en ik ben 26 jaar. Ik korfbal sinds mijn 20-e bij Conventus. Ik ben toen gelijk in de selectie erbij gekomen en daar zit ik tot nu toe nog steeds met veel plezier in! Ik zit in de jublieumcommissie, omdat ik redelijk creatief ben en zo op die manier iets kan betekenen voor Conventus. Ik hoop dat er veel creativiteit binnenkomt en dat we er een mooi groot feestjaar van kunnen maken!

Leo Biesbroek

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!


Ik ben dus Leo, Loe voor in-en outsiders en mag nog steeds de balletjes tegen houden in ons beroemde eerste heren team. Ergens vorige eeuw begonnen met ballen, vlak erna bar lid geworden en ergens tegelijkertijd meegeholpen met diverse activiteiten en vandaar uit doorgerold in de AC. Vanuit de dit perspectief mag ik meehelpen  in dit goed geoliede jubileumteam om er wat structuur in te brengen ;-) Mocht je me niet kennen, met feestavonden ben ik wel wat achter de bar te vinden, met sporten dus in het doel, met kamp kan je me terug vinden met diverse mini-mensen overal op en aan me
hangend, met mooi weer uiteraard op ons gezellige terras. Mijn favoriete eten is sperzieboontjes, met een lekker stukje vlees. Favoriete kleur is net als m’n ogen groen/grijs.


Wat ik hoop te gaan doen is samen met dit mooie gezelschap wat sponsoring binnen te harken, dus als je bedrijf/onderneming/winkel of iets dergelijks hebt in Zwijndrecht en omstreken. Tot dan!
 

Groetje,
037

Please reload

F

E

E

S

T

© 2019 SV Conventus Jubileumfeest

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now